Electricity Saving Box Србија

Electricity Saving Box Србија
5 (100%) 1 vote

Došlo je velikih troškova i porasta cena električne energije. Dosta ljudi koristi uređaje koji troše punoelectricity-saving-box struje, tako da se mnogi od njih nađu u čudu zbog ogromnih računa za električnu energiju. Pošto se dešavaju promene u privredama širom svijeta, prisiljeni smo da pronađemo načine i metode koje svi možemo koristiti kako bismo osigurali manju potrošnju električne energije. Ne samo da velika potrošnja energije povećava račune, već utiče i na životnu sredinu i svet u kome živimo. Kako bi se sve ovo izbeglo, moramo iznaći jednostavnija sredstva i načine kako bismo smanjili potrošnju električne energije. Dakle, koje je rešenje da se ovakve loše posledice izbegnu? Ne moramo da koristimo sveće ili da koristimo ugalj da bismo opeglali odeću kao naši preci. Ne morate da prolazite kroz sve to; Kutija za zaštitu električne energije (Electricity Saving Box) je tu da vas spasi toga.

Kupi Electricity Saving Box sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Smanjujući potrošnju aparata, uređaj sporije okreće točkić brojača i time obezbeđuje račune za mnogo manje kilovata struje! Uz Electricity Saving Box možete uštedeti 30-50% električne energije, u zavisnosti od vrste električnih uređaja. Vaša mreža će biti zaštićena, a reaktivni energetski uređaji će trošiti manje energije. Fizika nas uči da postoje dve vrste energije: aktivna i reaktivna. Aktivna energija je korisna i zahvaljujući njoj aparati rade. Za razliku od aktivne, reaktivna energija je “sekundarna i nepotrebna”. Kreće se između različitih kablova i stvara dodatno opterećenje na mrežu. Posledično tome povećava se potrošnja i stvaraju se brojna elektromagnetna polja opasna po zdravlje. Electricity Saving Box je najbolje rešenje za sve ove probleme.

Šta je Electricity Saving Box?

Electricity Saving Box je uređaj za smanjenje računa za električnu energiju. Ovo je najlakši način da uštedite struju. Pomaže kod računa za električnu energiju tako što ćete svakog meseca platiti 30-50% manje nego kad ne koristite Electricity Saving Box. Uređaj za uštedu električne energije uklanja reaktivnu komponentu iz mreže, čime se smanjuje opterećenje i posledično tome potrošnja. Aparati imaju manju potrošnju struje što rezultira nižim računima za električnu energiju. Ušteda električne energije od 50% za samo 69 evra.

Kako radi Electricity Saving Box?

Uređaj za uštedu energije potiskuje responzivni segment iz sistema, na taj način umanjujući nagomilavanje i posledično tome iskorištavanje goriva. Aparati će koristiti manje snage i ovo će se ogledati u malim računima za električnu energiju –manjim za polovinu i to samo za 69 evra. Electricity Saving Box štedi i smanjuje snagu podešavajući napon koji na taj način dovodi do smanjenja potrebe za kontrolom i zloupotrebe struje niskog napona. Na taj način se niska proizvodna snaga odlaže i ponovo upotrebljava od strane uređaja.

electricity-saving-box-rs

Vaš sistem je obezbeđen i responzivni aparati za snagu troše manje snage. Nauka o materijalima pokazuje da postoje dve vrste snage: dinamična i receptivna. Dinamička snaga je bitna i zbog nje su aparati u funkciji. Receptivna snaga je prilično “opcionalna i nepotrebna”. Kreće se između različitih veza i dodatno opterećuje sistem. Povećava potrošnju i stvara različita nebezbedna elektromagnetna polja.

Electricity Saving Box radi tako da štedi struju prilikom uključivanja aparata, i to u sledećem opsegu: 50% za klima-uređaj, mašinu za veš, kompjuter i fen; 45% za električni šporet, peglu, TV i električni grejač; 40% za frižider i kotao/bojler na plin sa električnim uređajem za uključivanje; 35% za električno kuvalo, aparat za kafu, sijalice, toster i 30% za bušilice, električnu kružnu testeru i električnu testeru. Mnogi su kupili i koriste ovaj uređaj iz sledećih razloga:

  • Electricity Saving Box se veoma lako uključuje. Jednostavno koristi struju.
  • Obmanjuje brojilo. Niska potrošnja električne energije je moguća efikasnijom upotrebom električne struje.
  • Efikasnost uređaja je potvrđena u mnogim istraživanjima i zbog fenomena je objašnjena u nauci.
  • Pored smanjenja potrošnje električne energije, produžava radni vek aparata.
  • Smanjuje elektromagnetnu radijaciju štetnu po zdravlje, koju emituju električni kablovi i aparati.
  • Za 2-3 meseca ćete povratiti pun iznos potrošen za kupovinu uređaja.

Uređaj koriste mnogi pojedinci i porodice na sledećim mestima: stanovi i kuće, teretane, radnje, kancelarije, barovi i restorani.

Kupi Electricity Saving Box sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici

Sastav uređaja Electricity Saving Box

U aparat se uključuje sprava sa ispupčenim talasima, koja čuva aparat od gubitka struje i na taj način osigurava mašinu.

Regulator se koristi za balansiranje napona i predviđanje temperature napona, što čini kontrolni prinos stabilnim za racionalno korišćenje i produžavanje radnog veka aparata.

Kapacitet koji se kontroliše električnom energijom koristi se za podešavanje struje, što pomaže povećanju radne sposobnosti aparata i čuva od neispravne upotrebe električne energije

Pogodno za standardne naponske mreže stanova i kuća. Atmosferska vlažnost max: 85% (ne postavljajte uređaj u kupatila ili u bazene). Kapacitet: 5kw – 19 kW (jedan uređaj je dovoljan za ceo stan). Težina uređaja: 170 gm (uključujući ambalažu), 125 (bez ambalaže). Veličina: 12cm x 7cm x 4cm.

electricity-saving-box_rs

Uputstvo za upotrebu uređaja Electricity Saving Box

  • Umetnite kabl u utičnicu i uključite uređaj Electricity Saving Box
  • Uverite se da je utičnica uključena nakon umetanja uređaja.
  • Zatim možete koristiti jedan ili vise proizvoda prema datim uputstvima

Рецензије Electricity Saving Box

Fosca, Parma 

Hvala vam za izvrstan kvalitet. Jednom sam pre kupila uređaj ovog tipa za uštedu energije, ali se pokazao kao beskoristan i prestao je da radi nakon  2 nedelje. Posle toga sam kupila vaš uređaj. Prošlog meseca sam za struju dala 15 evra umesto uobičajenih 30-40. Uštedela sam 15-20 evra koristeći potpuno iste stvari kao i pre. Ja sam zadovoljna.

electricity-saving-box-

Gino, Genoa 

Electricity Saving Box je idealno rešenje za stanove i poslovne prostorije. Kupio sam uređaj ovde i za mesec dana sam platio skoro 30 evra manje. Ako se ovako nastavi, za godinu dana ću uštedeti skoro in a 360 evra. Iako nisam opsednut štednjom, mislim da nema smisla da plaćam nešto što ne koristim.

electricity-saving-box_

Zaključak

Electricity Saving Box nije prevara i za samo 69 evra ovaj uređaj vam može uštedeti ogromne količine novca. Uređaj je dostupan na zvaničnom veb-sajtu. Izbegnite potrošnju velikih količina struje i energije koristeći ovaj proizvod. Sve što treba je da popunite obrazac, ostavite podatke o svojoj adresi i uređaj će vam biti isporučen na kućnom pragu. Uređaj je jednostavan za korišćenje i zaštitiće vas od gubljenja novca, koji ste pre toga bacali nepotrebno.

Kupi Electricity Saving Box sa 50% popusta*na zvaničnoj stranici
Alp Rose Србија
Flexa Plus Česká Republika

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *