Titanium Shqipëri

Titanium Shqipëri
5 (100%) 2 votes

Titanium për zmadhimin e penisit është një produkt 100% natyral që ndihmon në zmadhimin e penisit në mënyrë të sigurt. Ky produkt gjithashtu përmirëson funksionet e organit seksual tek meshkujt. Produkti vjen në formën e xhelit i cili aplikohet në penis për të arritur efektin e dëshiruar. Titanium përfshin përbërës që janë provuar dhe testuar për të garantuar efektivitetin e tyre.

Më poshtë gjendet një listë me tiparet unike të xhel Titanium:

 • Ky produkt është krijuar vetëm me substanca natyrale prandaj nuk ka pse të shqetësoheni për ndonjë efekt anësor të padëshirueshëm;
 • Përjetoni zmadhim të penisit me deri 5 cm;
 • Produkti bën të mundur që shtysa seksuale e individit që e përdor të rritet së tepërmi;
 • Produkti bën të mundur që kohëzgjatja e marrëdhënies të zgjatet dhe që të dy partnerët kënaqen në maksimum;
 • Produkti është shumë i përballueshëm prandaj kur e blini nga faqja e produktit përfitoni një vlerë të lartë për paratë që shpenzoni;
 • Produkti është i thjeshtë dhe i rehatshëm në përdorim. Kur produkti përdoret rregullisht për të paktën një muaj do të arrini rezultatet e dëshiruara.
Blej Titanium me zbritje 50%*në faqen zyrtare të internetit

Mënyra e funksionimit të Titanium

Ky produkt funksionon në një mënyrë tërësore dhe të efektshme. Xheli përdor disa strategji për të zgjidhur në të njëjtën kohë problemet seksuale tek meshkujt. Ai fillon duke përmirësuar gjendjen e lëkurës tuaj. Duke e bërë këtë gjë u jep mundësi përbërësve që të përthithen më lehtë. Për më tepër, produkti stimulon qarkullimin e gjakut në penis dhe në zonën tuaj gjenitale. Kjo bën të mundur përcjelljen më të shpejtë dhe më të lehtë të lëndëve ushqyese në këto pjesë. Si rezultat, shkakton një rritje të dukshme dhe konstante. Xheli gjithashtu përcjell një sërë lëndësh ushqyese në organet tuaja gjenitale gjë e cila çon në nivele më të larta të prodhimit të testosteronit. Kjo gjë bën të mundur lëshimin e më një sasie më të madhe sperme të trashë dhe në një shtysë më të fortë seksuale.

Titanium për zmadhimin e penisit është krijuar për aplikim në lëkurë. Në këtë mënyrë ai funksionon nga jashtë, brenda. Kjo metodë është shumë e efektshme sepse ndikon në mënyrë të drejtpërdrejtë tek penisi dhe organet gjenitale. Kjo bën të mundur që të përjetoni menjëherë rezultate të prekshme. Për më tepër, rezultatet e tij të dukshme iu përmirësojnë edhe sigurinë tuaj mashkullore. Kjo gjë bën të mundur që çdo herë të performoni edhe më mirë në shtrat. Meqë ra fjala, këtë siguri mund shfrytëzoni edhe në jetën tuaj profesionale dhe kështu të transformoni për mirë të ardhurat tuaja.

Tiparet e Titanium:

 • Rrit butësinë dhe natyrën thithëse të lëkurës së penisit tuaj për të përmirësuar përthithjen.
 • Xheli rrit fuqishëm qarkullimin në organet tuaja gjenitale duke rezultuar kështu në rritje dramatike.
 • Përmirëson prodhimin e spermës gjë e cila rezulton në sasi dhe trashësi edhe më të madhe me kalimin e kohës.
 • Produkti rrit libidon tuaj dhe ju jep mundësi të keni marrëdhënie seksuale për disa orë me radhë.
 • Përmirëson aftësinë tuaj për ta kënaqur partneren tuaj.
 • Rezultatet janë të shpejta dhe të garantuara për të fuqizuar sigurinë tuaj.

Përbërësit Titanium – Përmbajtja

Për të arritur rezultatet e tij të mahnitshme, produkti Titanium është krijuar nga një sërë përbërësish. Ata janë nxjerrë të gjithë nga burime natyrore. Si të tillë, ata nuk kanë asnjë efekt anësor negativ. Për më tepër, natyra e tyre organike bën që ata të sigurojnë efekte të shpejta për ju. Kjo sjell kënaqësi të shpejtë me xhelin. Ja cilët janë përbërësit e këtij produkti:

 • Arginina: Ky është përbërës natyral funksioni kryesor i të cilës është transmetimi i impulseve përgjatë nervave të penisit dhe zonës gjenitale. Arginina përmirëson ndjeshmërinë tuaj dhe kështu rrit libidon dhe aftësinë tuaj riprodhuese. Ajo gjithashtu rrit cilësinë e qarkullimit dhe zgjeron enët e gjakut gjë e cila rezulton në ereksione të çelikta.
 • Pudra e frutit të Guaranës: Kjo është afrodiziak shumë  i njohur. Pudra e frutit të Gurarnës është e garantuar të stimulojë ndjesitë tuaja dhe të rritë shkallën në të cilën përjetoni reagimet seksuale. Përveç kësaj, ju bën edhe më të fuqishëm nga ana seksuale. Kështu, libidoja juaj rritet dhe mund të bëni seks për orë të tëra apo disa herë pa e humbur rezistencën.
 • Glutonatë Zinku: Ky është përbërësi kryesor në xhelin Titanium. Glutonata e Zinkut është bllok ndërtues themelo për testosteronin. Prandaj, përdorimi i këtij xheli do të rritë në mënyrë të konsiderueshme prodhimin e këtij hormoni. Si rezultat do të jeni më burrëror, do keni libido më të lartë, rezistencë më të mirë dhe sasia dhe cilësia e spermës tuaj do të rritet.
 • Sekrecione të kërmillit Francez: Ky është afrodiziak i fuqishëm. Sekrecionet e kërmillit Francez rritin shtysën tuaj seksuale dhe bëjnë të mundur që të përjetoni një rezistencë të fuqishme seksuale. Për këtë arsye, bëhet e mundur që ta kënaqni partneren tuaj disa herë me radhë.
Blej Titanium me zbritje 50%*në faqen zyrtare të internetit

Udhëzime për përdorim Titanium

Titanium është krijuar nga përbërës natyralë prandaj nuk keni nevojë për recetë nga doktori para se ta blini nga faqja e produktit. Produkti siguron rezultatet e dëshiruara brenda disa javësh. Produki Titanim për zmadhimin e penisit është shumë i lehtë dhe i rehatshëm në përdorim.

Ky produkt mund të përdoret nga gjithë burrat e pjekur që dëshirojnë të kënaqen plotësisht me marrëdhëniet seksuale. Më poshtë janë përfitimet e përdorimit të këtij produkti:

 • Në mënyrë që të përjetoni efektet e plota dhe të kënaqshme të Titanium sigurohuni që ta masazhoni xhelin në penisin e ngritur.
 • Momenti më i mirë për ta bërë këtë është afërsisht 30 minuta para se të kryeni marrëdhënie.
 • Për rezultate më të mira kjo gjë duhet bërë rregullisht. Përdorimi i xhelit në këtë mënyrë do të rritë gjatësinë, trashësinë dhe fortësinë e penisit tuaj. Gjithashtu ka për të rritur nivelet tuaja të stimulimit dhe do t’ju ndihmojë të arrini orgazma të fuqishme. Me kalimin e kohës, efektet do të bëhen të qëndrueshme dhe ju mund të kënaqeni me një jetë seksuale përmbushëse. Duke parë që rezultatet e tij qëndrojnë në trupin tuaj përgjithmonë mund të kënaqeni me seksin për shumë orë radhazi. Më e mira nga të gjitha është që xheli nuk ka asnjë efekt anësor negativ.
 • Produkti Titanium duhet mbajtur larg fëmijëve.

Shqyrtime Titanium

Sammy nga SHBA thotë:

“Para se të martohesha nuk kisha probleme seksuale. Isha i ri, në universitet dhe përjetoja një jetë të plotë dhe të shëndetshme seksuale. Isha aktiv në sporte dhe organizime studentore. Prandaj, lehtësisht mund të gjeja shoqe dhe t’i kënaqja në të njëjtën kohë. Kështu zura një të dashur që më vonë do bëhej gruaja ime. Pasi u martuam dhe u sistemuam stresi i punës dhe jeta në familje filluan të ndikonin në kapacitetin tim seksual. Nuk isha në gjendje ta kënaqja gruan time për shkak të ereksioneve të dobëta. Kisha gjithashtu libido të ulët. Kjo gjë shkaktoi stres mes nesh dhe u ndamë. U largova i depresionuar dhe u dhashë pas alkoolit. Pas një takimi mbështetjeje një shok më sugjeroi xhelin Titanium. E provova dhe kjo ishte ëndërr që u bë realitet. Më ripërtëriu shtysën time seksuale dhe kisha mundësi që sërish të kisha jetë të kënaqshme seksuale. Tani kënaqem me një jetë të shëndetshme njohjesh.”

Tim nga Mbretëria e Bashkuar thotë:

“Lëndimet në testikuj janë të zakonshme në sportet e kontaktit. Pësova një dëmtim në vitet e parë të karrierës time si futbollist profesional. U poshtërova dhe më duhej që të mos luaja më futboll. Jo vetëm që humba aftësitë e mia si lojtar por gjithashtu më largoi edhe ereksionet. Pavarësisht se lëndimi po shërohej nuk isha më në gjendje që penisi të më ngrihej aq shpejt dhe aq fort sa më parë. Kjo më çoi në një jetë të dobët njohjesh me vajzat. Gjatë një takimi këshillimi një këshilltar më vuri në pah që ky xheli Titanium është produkt i shkëlqyer për ripërtëritjen e funksionit seksual tek meshkujt. E bleva dhe nuk jam penduar për këtë gjë. Tani, kënaqem me seksin përmbushës dhe me orgazmat çdo herë që kryej marrëdhënie seksuale!”

Blej Titanium me zbritje 50%*në faqen zyrtare të internetit
Lefery ACR Việt Nam
Titanium България

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *